Hestemassage i hele Danmark

Velvære for din hest med afspændende hestemassage i Vestsjælland og i resten af Danmark. 

Om Damsgaard Hestemassage

Min mission er at hjælpe din hest med at opnå optimal balance og harmoni gennem dybdegående massagebehandlinger. 

Velkommen til Damsgaard Hestemassage, ledet af mig, Katja! Jeg er en passioneret og erfaren hestemassør med fokus på at tilbyde professionelle behandlinger til heste. Med min ekspertise og dedikation er jeg her for at hjælpe din hest med at opnå optimal sundhed og velvære.

Jeg er eksaminerende kranio sakral teraput til heste (eksamen nov 2023), har kursus/uddannelse i kinesio tapening til heste og norsk (ved NHT) kursus/udannelse i udstrækning af heste. Dertil udfører jeg BEMER og har eget BEMER dækken.

Jeg har tilegnet mig omfattende viden og teknikker inden for hestemassage for at sikre, at din hest modtager den bedste pleje og behandling.

Jeg arbejder primært som udekørende behandler i hele Danmark, uanset din beliggenhed. Jeg holder selv til på Vestsjælland, hvor jeg også byder heste velkommen. Jeg tilbyder skræddersyede behandlinger til hver enkelt hest, idet jeg tager højde for dens specifikke behov og reaktioner. 

Jeres oplevelser hos mig

Hør mere om hestemassage

Damsgaard Hestemassage har base på Vestsjælland men udfører hestemassage i hele Danmark. Giv din hest velvære med dybdegående og afspændende hestemassage. Vil du vide mere eller har du spørgsmål til virkningerne af hestemassage, er du velkommen til at kontakte mig.