Ambassadører

Se billeder og læs mere fra ambassadører for Damsgaard Hestemassage.

Ambassadører for Damsgaard Hestemassage

Dicte Gjetting

Jeg hedder Dicte Gjetting og jeg er en military rytter fra Bornholm på 16 år. Min hest hedder Genetic Twist MagiQ til dagligt kaldt Gillis, Gillis er en 9 års vallak, som vi købte i starten af 2022 han er verdens sejeste lille røde hest og min bedste ven, han har hjulpet mig med at få fuld selvtillid tilbage i terrænet og springningen, hvilket jeg er evigt taknemlig for!❤️ Jeg ved Gillis altid ville kæmpe for at gøre sit bedste og derfor er det “meget” vigtigt for mig at Gillis har det godt i hans krop så man kan kræve det maksimale af ham, og han er fit to fight! Det er derfor jeg bruger Katja “Damsgaardshestemassage”, fordi så ved jeg at Gillis føler sig godt tilpas i sin krop! Katja er ekstremt dygtig til at behandle de forskellige heste fordi hun er rolig og har erfaring, hvilket virkelig er godt til Gillis da han er en sensitiv lille fætter. Jeg har kunne mærke på Gillis bare efter 1-2 behandlinger af Katja, at det gjorde en enorm forskel, for Gillis især i dressuren. Dressuren har altid været Gillis hade disciplin han finder nærmest alt andet en del sjovere, men det hænger nok godt sammen med, at han knap nok kunne gå frem imens han gik til bidet i starten da jeg fik ham alså han fandt dressur virkelig svært og var meget svag. Nu har han rykket sig virkelig meget og vi mangler bare mere styrke- så træning, træning, træning Men der er stadig selvfølgelig nogle ting han finder svært og det ville tage tid, at få ham 100 stærk i dressuren, men det har hjulpet en del efter vi er begyndt på, at få massage af “Damsgaardshestemassage” Katja da det hjælper på de steder det lige sidder lidt stramt eller, hvor man er lidt øm. Mine mål med Gillis i sæson 2024 er at ride nogle gode stævner og lære hindanden endnu bedre, at kende, derudover ville jeg rigtig gerne op og ride en 2*s på Gillis måske et mesterskab, hvis alt går efter planen, så vi kan i 2025 være klar til at ride 2*L og repræsentere Danmark ved Europa mesterskaber i military🇩🇰🌎🐎 Jeg er derfor meget beæret over, at sige jeg er “Damsgaardshestemassage” nye sponsor-rytter glæder mig til fremtidens samarbejde!⭐️

Stald Hedlund - Avl & Ridning af Dansk Tinker

Vi bruger Katja fordi man sjældent finder mere empatisk menneske. Katja går altid 100% til opgaven, og man kan tydeligt mærke at det for hende er lige så vigtigt at finde udfordringen og fikse den, som det er for ejeren af hesten ❤️

Familien Jensen - Palermo C-S Pony på LA4 C-plan

Katja er en vigtigt sparringspartner for os, hun mærke og ser ting vi kan bruge i vores vider træning med vores pony, og løser udfordringer som er tydligt i ridning af Palle.

Katja har være med siden vi fik ham ind af dør hvor han havet stået stille i en længer periode, det har krævet en længe genoptræning af Palle så han fik opbygge muskler igen, derfor har vi haft et længer forløb med Katja, men nu stå Palle rigtig flot og er i en super god udvikling med vores 2 piger hvor Katja forsat er med til at holde ham afspændt så ridningen kan forgår ud fra der bedste forsætninger både for pony og rytter. Tak for dig 🙏🏻♥️

Hald Shires

Jeg har 3 shireheste, der bliver brugt til showridning, stævner og avl. Vi kommer vidt omkring i det danske land, og viser stolt shire hesten frem, ved enhver mulighed der byder sig.

Det er vigtigt for mig, at hestene altid er klar på opgaven og har de bedste forudsætninger for succes, og det er her Katja kommer ind i billedet! Hun giver altid hestene en grundig gennemgang, og tager sig den nødvendige tid, til hver enkel hest.

Hun sørger for hestene har det godt i deres krop, uanset om de er fuld træning eller har båret på føl i 11 måneder og trænger til at få rettet kroppen på plads efter en foling.

Jeanette N. Løje og Bakkegårdens Junior Wellington

Jeg bruger Damsgaards hestemassage, fordi behandlingen af min hest er i højeste kvalitet. Er der et problem, mærker jeg lynhurtigt forandringer efter Katja har været ude og have fat i ham.

Samme tid får både min hest og jeg super service, med en altid smilende massør i stalden.

Jeres oplevelser hos mig

Hør mere om hestemassage

Damsgaard Hestemassage har base på Vestsjælland men udfører hestemassage i hele Danmark. Giv din hest velvære med dybdegående og afspændende hestemassage. Vil du vide mere eller har du spørgsmål til virkningerne af hestemassage, er du velkommen til at kontakte mig.